Over mijzelf

Met 15 jaar kapperservaring en nog steeds plezier in het vak!! Gediplomeerd, goed & goedkoop

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Sandra, en werk als Allround haarstyliste, in het netnummergebied 076. Etten-Leur, Breda, Rucphen en Zundert.(Uitgezonderd hogevucht.) Met 15 jaar ervaring in het kappersvak, eerst in salons en sinds 2005 als zelfstandig ondernemende thuiskapster, bied ik u alle kappersservice aan huis: Gediplomeerd, goed en goedkoop!


En daarbij is de nieuwe kapsalon open voor cliŰnten.


Bel voor een afspraak: 06-13812397


Werkgebied van thuiskapster076.nl: Etten-leur, Breda, Rucphen, Zundert...

Het kappersvak

Mijn verhaal thuiskapster Zundert

Mijn interesse in de uiterlijke verzorging heb ik al van jongs af aan. Vanaf mijn 12de nam ik mij serieus voor om kapster te gaan worden.Ik doorliep de kappersopleiding aan het IMKO te Breda.Ik merkte al gauw genoeg dat ik hier steeds meer handigheid in ontwikkelde. Na mijn kappersopleiding bij het IMKO haarstylisten college te Breda, solliciteerde ik op jonge leeftijd naar een stage/baan in het kappersvak. Het was zeker niet makkelijk om een stage te vinden. Bij de 1ste stage kreeg ik veel inzicht in alle facetten van het kappersvak, ook dat het hebben van een dienstverlenende instelling onmisbaar is..

Bij de tweede stage hield ik de kapsalon schoon, deed ik allerlei behandelingen in de kapsalon, en volgde hierbij ook trainingsavonden. Ik mocht aansluitend, na het behalen van mijn kappersdiploma bij het IMKO haarstylisten- college te Breda, nog een hele tijd werken in de kapperszaak.

Toen ik als 20 jarige voor mezelf begon heb ik tevens gedurende drukke en hectische periodes bij diverse kapperszaken gewerkt als Allround kapster. In die tijd heb ik nog een opleiding Visagie gedaan, aan het IMKO haarstylisten college te Breda hierbij moet je denken aan Dag/Avond make-up en Bruidsmake-up etc.. Naast mijn werk ben ik ook moeder met een prachtige zoon. En met de schaar erin kom ik knippen voor het hele gezin.

Veel kijkplezier.

Alle kappersservice aan huis  Sandra  Alle kappersservice aan huis
+++  Allround haarstyliste  +++

Kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper...