Kapsels en modetrends

Voorbeeldkapsels

Modieuze kapsels geshowd door internationale modellen

Hieronder treft u afbeeldingen van modetrends in kapsels, geshowd door internationale kappersmodellen. Naast iedere afbeelding vindt u een gedetailleerde toelichting van het voorbeeldkapsel.


All(a)roundhairstyling zoekt zelf ook modellen voor de site. Interesse? Mail of bel:

E:  info@allaroundhairstyling.nl  T: 06-13812397

Werkgebied van thuiskapster076.nl: Etten-leur, Breda, Rucphen, Zundert...
Zilverblond kapsel met "bobline"

Kapsel zilverblond haar bobline

Bobline:


Het in lagen gesneden kapsel is een bobline met een geknipte pony, de pony is ge-efileerd . Het kapsel heeft geen scheiding. Het weergeeft een rustige structuur. De bobline is zo geknipt dat het haar net tot de kaakrand komt. De gebruikte kleur is zeer licht zilverblond. Als afwerking is het haar naar binnen toe gedroogd en gestyled.

In lagen gesneden levendig blond kapsel

In lagen gesneden levendig blond kapsel met zijscheiding

Gesneden Lagen:


Dit kapsel is in lagen gesneden. Het haar heeft een zijscheiding. Vanuit daar is een lok geknipt ook met het effileermes. Verder is het haar levendig blond gekleurd. Daarna is het haar en de lok gestyled.

'Coupe de Soleil' met geslicede lagen en pony

Kapsel 'Coupe de Soleil' met geslicede lagen en pony

Laagjes en lichtjes ingeknipt bij de pony:


Dit haar is ook een laagjes geknipt. Vooral veel laagjes bij de zijkant van haar hoofd. Verder is er een lok geknipt, en ook ingeknipt lichtjes. Vanaf de laagjes is het haar gesliced. Verder is het haar gekleurd in de tint 'licht natuurlijk goudblond'. Daaroverheen is een 'Coupe de Soleil' gedaan. Alleen bovenop het hoofd is er rood en donkerrood gebruikt.

In laagjes geknipt kapsel met een dunne lok

In laagjes geknipt kapsel met een dunne lok

Grove watergolf:


Het haar is in lagen geknipt. Er zijn veel lagen geknipt in dit kapsel. Verder zijn er een aantal plukjes geknipt voor de lok. De kleur is zeer licht natuurlijk goudblond. Het haar is helemaal gekleurd waardoor het extra opvalt. Het haar heeft een grove krul. Dit bereik je door een grove watergolf. Het haar is doorgekamd met een grove kam. Daarna is het haar nog in golven gemaakt met een stijltang. Dit resultaat bereik je door de stijltang op dezelfde manier te gebruiken als bij een krultang. Dus je krult het haar langzaam om de stijltang heen en dan houd je deze even vast. Hier spuit je dan lak overheen.

Een lengtelijn met aan de zijkant en voorkant laagjes en een geknipte pony

Een lengtelijn met aan de zijkant en voorkant laagjes en een geknipte pony

Lengtelijn:


Het haar is in een lengte geknipt daarbij zijn de laagjes wat gesliced. Er is een pony geknipt, net boven de wenkbrauwen en dit is rondgeknipt met het gezicht mee. Het haar is gestyled met de stijltang en de laagjes zijn naar buiten gestyled.Alle kappersservice aan huis  Sandra  Alle kappersservice aan huis
+++  Allround haarstyliste  +++